Национал пред договор с Хебър

Национал пред договор с Хебър

Хебър, който ще се завърне в елита през новия сезон, се стяга не само да присъства в Суперлигата, но дори да бъде един от факторите в първенството. Тимът от Пазарджик е близо до това да привлече един волейболен национал. Според информация на "Тема Спорт" Атанас Петров се е договорил вече с две имена, които да направят формацията му значително по-силна и конкурентна.

Става въпрос за играчите на Монтана Любомир Агонцев и Минчо Минчев. Разпределителят е част от разширения състав на Пламен Константинов, но все още не може да вземе участие в мачовете от Световната лига, тъй като се възстановява от контузия. Следващия месец той ще навърши 30 години и се очаква да има по-значима роля на европейското първенство в Полша в края на август.

33-годишният Минчев пък е част от Монтана в последните три сезона. Диагоналът бе и основен двигател на тима през този период, като Петров ще разчита на опита му, за да поведе останалите играчи на Хебър. В същото време пък монтанци най-вероятно ще заложат през новия сезон на по-млади момчета.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти