Лопетеги призова публиката да подкрепи Испания срещу Италия

Лопетеги призова публиката да подкрепи Испания срещу Италия

Селекционерът на испанския национален отбор Хулен Лопетеги поиска запалянковците да помогнат нa иберийците да победят Италия в световните квалификации през септември. Специалистът иска бившите европейски и световни шампиони да си осигурят директно класиране за Мондиал 2018 в Русия. Испания и Италия имат по 16 точки в квалификационна група "G", но "адзурите" са с по-добра голова разлика. "Знам, че публиката на стадион "Сантиаго Бернабеу" ще бъде с нас, но трябва да си вземем малко въздух. Ще мислим за Италия. Призоваваме феновете да създадат хубава атмосфера, защото ни чака много важен мач", коментира Лопетеги.

Късно снощи испанците победиха като гости в Скопие срещу Македония с 2:1. "Най-важни бяха трите точки. Доволни сме от начина, по който играхме. Победата не беше убедителна, но това няма значение. Можеше да поведем с 3:0 и да затворим лесно мача. Вместо това допуснахме попадение и двубоят стана малко по-различен", каза още опитният специалист. Испания посреща Италия на 2 септември.

Снимка: Getty Images/Guliver

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички