Гледай на живо

Празненствата във Велико Търново за 100-годишнината на Етър започват с демонстративен женски мач срещу полския Медик

Шампионът Бизони тръгна в грешна посока за Купата на федерациите

Шампионът Бизони тръгна в грешна посока за Купата на федерациите

Най-добрият български бейзболен отбор Бизони (Благоевград) претърпя тежка загуба в първия си евромач този сезон. 21-кратният републикански шампион бе разгромен с 1:10 от домакина на турнира за Купата на федерациите – Валенсия Астрос.

Двубоят на ст. "Рио Турия" в столицата на испанската автономна област Валенсия бе равностоен само през първите 2 ининга, в които отборите си размениха чисти защити. След това постепенно "астронавтите" напипаха топката на питчера Ясен Неделчев (L 0-1) и натовариха играещия мениджър на "бизоните" и президент на българската федерация по бейзбол с 11 хита и 7 точки само за 5 ининга на хълма.

Мичел Родригес и Хеан Асеведо удариха по един соло хоумрън съответно в 4-тия и 5-ия. Шортстопът Асеведо остана на един двоен хит разстояние от пълен цикъл в нападение, като завърши 4 от 5 с два единични и един троен хит, 3 RBI и 1 отбелязана точка.

Българската атака бе отсрамена от Димитър Насъпов, който батира 2 от 4 и вкара почетната точка с RBI-сингъл в 8-ия ининг срещу изкаралия цял мач на възвишението Юлман Рибейро (W 1-0). По 2 хита за благоевградчани удариха още Петър Петров и Крум Темелков.


КУПА НА ФЕДЕРАЦИИТЕ 2017



Валенсия Астрос - Бизони Благоевград 10:1

      ст. "Рио Турия"                 
 1  2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
  R  
  H
 E
        БИЗОНИ    
 0 
 0
 0 
 0
 0 
 0
 0 
 1
 0 
  1
  9 
 3
        АСТРОС   
 0
 0 
 1
 2 
 4
 1 
 1
 1 
 Х
 10
 15
 2 

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти