ЛаВар Бол: Джордан би плакал след 1 на 1 с мен (видео)

ЛаВар Бол: Джордан би плакал след 1 на 1 с мен (видео)

Поредният епизод от шоуто на ЛаВар Бол и синовете му бе излъчен в американския телевизионен ефир. Самонадеяният баща и най-големият му син Лонзо, на когото му предстои да бъде избран в Драфта на НБА, гостуваха в популярното вечерно предаване на Джими Кимъл.

Водещият ги разпита надълго и широко за плановете им, за надеждата Лонзо да бъде избран от Лос Анджелис Лейкърс и да остане у дома, както и за това как двамата биха се представили в игра 1 на 1 срещу Майкъл Джордан.

Вечно усмихнатият ЛаВар вече бе заявил, че би се справил с Въздушния в индивидуален дуел в най-добрите им дни, като този път дори обоснова твърдението си с факти. В същото време обаче добави, че ако двамата играят в днешни дни, това няма да е интересно на феновете.

“Знаете ли, че съм непобеден 1 на 1? Никога не губя. Джордан е прекалено малък, прекалено дребен. Тежи 95 килограма. Ако играем, той би се разплакал”, застана твърдо зад предишните си твърдения ЛаВар, визирайки физическото си превъзходство. В колежанските си години Бол е бил с тегло от 102 килограма, а в момента то доближава 150 килограма.

Лонзо от своя страна отговори на въпрос, че в момента би победил значително по-възрастния от него легендарен гард на Чикаго и Вашингтон.

Бол-младши, който изкара един сезон в UCLA, а сега ще бъде един от топ изборите в Драфта добави, че баща му не е досаден, а напротив - просто иска най-доброто за децата си.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти