Ексклузивно в Sportal.bg: Лудогорец осъществи голям трансфер - договорът между БГ шампион и сензацията в Италия е факт

Ексклузивно в Sportal.bg: Лудогорец осъществи голям трансфер - договорът между БГ шампион и сензацията в Италия е факт

Лудогорец осъществи грандиозен трансфер. Българският шампион продаде защитника Хосе Паломино на хита в Серия “А” - Аталанта, научи Sportal.bg. Договорът между двата клуба вече е факт, като сумата заложена в него е доста голяма.

Самият футболист вече е договорил личните си условия с Аталанта. Остава само да издържи успешно медицинските изследвания, които ще бъдат доста обстойни.

Защитникът вече си е събрал багажа от Разград и си е взел довиждане със своите съотборници. Днес играчът ще пътува към Бергамо.

Паломино за кратко време се превърна в основен стълб в защитата на Лудогорец и изигра силни мачове с екипа на българския шампион в Европа.

През миналия сезон Аталанта постигна сензационен подвиг в Серия "А", завършвайки на четвърта позиция пред Лацио, Милан, Интер, Фиорентина и др. През последните месеци "нерадзурите" от Бергамо продадоха футболисти за близо 70-80 милиона евро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти