Льов иска Клозе да остане в екипа му

Льов иска Клозе да остане в екипа му

Селекционерът на германския национален отбор Йоахим Льов иска Мирослав Клозе да остане част от треньорския щаб на световните шампиони след края на турнира за купата на Конфедерациите в Русия. "Надявам се да го запазя в Германския футболен съюз", заяви Льов в Сочи преди полуфиналния мач с Мексико, който е в четвъртък.



39-годишният Клозе, който е рекордьор по реализирани голове с екипа на Бундестима, отговаря за работата с атакуващите футболисти. "Мирослав има задачи, които трябва да изпълнява и да учи. Знае, че професиите на футболист и треньор са много различни. С него ще говорим след края на купата на Конфедерациите. Надявам се да стигнем да изгодно за всички решение. Виждам, че тази роля му носи много забавление и щастие", каза още Йоахим Льов. Мирослав Клозе работи временно с Германския футболен съюз, като може да удължи работата си до Мондиал 2018.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти