Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

ВВС: Арсенал не е получил оферти за Алексис

ВВС: Арсенал не е получил оферти за Алексис

Френският голмайстор Александре Лаказет е много близо до това да стане най-скъпият трансфер в историята на Арсенал, след като медиите на Острова информираха, че Олимпик (Лион) и “артилеристите” избистрят последните детайли по сделката, която ще струва около 50 милиона паунда.

Журналистът от ВВС Дейвид Орнстийн обяви в социалната мрежа Туитър, че още малко остава нападателят да премине медицински прегледи и да бъде обявен официално за ново попълнение на “топчиите”. Той обаче информира и нещо по-притеснително за феновете на лондонския гранд - “Арсенал е направил голямо предложение на Алексис Санчес за нов договор и се надява той да остане. Ако обаче той не приеме, може да бъде продаден още това лято при подходяща оферта, за да не бъде изпуснат като свободен агент. Трябва да се подчертае, че все още няма нито една оферта за Санчес и Арсен Венгер го смята за ключова фигура в състава”, е написал Орнстийн.

Това е в противовес на информациите в английската преса, че Манчестър Сити са сигурни в привличането на чилийската звезда. В края на миналия месец пък самият Алексис обяви публично, че бъдещето му е ясно, но още не може да го сподели на феновете.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички