Гледай на живо

Празненствата във Велико Търново за 100-годишнината на Етър започват с демонстративен женски мач срещу полския Медик

Футболен национал заби секссимвола на волейбола ни

Футболен национал заби секссимвола на волейбола ни

Нова двойка разбуни спортните среди в последните дни. Футболният национал Васил Божиков заби една от най-успешните и сексапилни български волейболистки Ева Янева.

Двамата са заедно от няколко месеца. Любовта помежду им пламнала в Турция. Там през миналия сезон защитникът носи екипа на местния "Касъмпаша". Янева игра в "Саръйер", който изпадна от първа дивизия на волейбола в южната ни съседка.

Волейболистката грее от щастие с новия любим

Клубовете и на красавицата, и на железния бранител са от Истанбул. Двамата живеели наблизо един до друг в столицата на южната ни съседка. Освен това често били в обща компания, съставена предимно от родни спортисти, подвизаващи се в турските клубове. Така от дума на дума страстта между двамата се разгоряла и те вече са неразделни.
Янева, която е с три години по-голяма от възлюбения си, го е запознала с родителите и сестра си. Двамата откраднаха и няколко дни за първата им обща лятна почивка след мачовете на волейболистката с националния отбор. В жегите пък бродеха рамо до рамо из Витоша, в полите на която е семейният дом на Ева.

Янева е секссимволът на волейбола ни

В момента двойката е в процес на избиране на новите си клубове. Договорът на Божиков с "Касъмпаша" изтече и турският тим реши да не го задържа за следващия сезон. Бранителят изкара два сезона в тима от Суперлигата, но в последната кампания рядко се разчиташе на него. Контрактът на Янева със "Саръйер" също изтече и тя се оглежда за ново предизвикателство. Предпочитанията и на двамата клонят към Турция или Русия, за да могат да са заедно, но засега изчакват подходящите оферти. Още повече че на Янева й предстоят квалификациите за световното първенство в Япония догодина с националния тим. От 22 до 27 август волейболистките ни ще срещнат тимовете на Гърция, Словения, Холандия, Белгия и Чехия. За световното ще се класират първите два тима в класирането.
И ако за личния живот на Божиков досега не се знаеше нищо, то Ева си пада по спортисти. Преди време секссимволът на волейбола ни беше с френския си колега Яник Базен. Двамата бяха заедно няколко години, но се разделиха заради натоварените си кариери.
"България Днес"
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти