Манолев: Щяхме да отстраним Иртиш с разлика

Манолев: Щяхме да отстраним Иртиш с разлика

Защитникът на ЦСКА-София Станислав Манолев заяви, че е доволен от факта, че тимът завърши лятната подготовка със стопроцентов актив в изиграните контроли, тъй като това е полезно за самочувствието на играчите. Тази вечер “червените” победиха с 1:0 Берое на “Българска армия” в последния си мач от подготовката. Освен това бранителят коментира и изваждането на ЦСКА-София от Лига Европа, като заяви, че отборът е щял да отстрани Иртиш с разлика.

“Стана хубав мач и за двата отбора. И те имат нов треньор, познавам го добре, учи ги да играят футбол, надявам се да продължи да израства в професията. Вкарахме един гол, можеше и да отбележим още. Те имаха едно положение заради наша грешка, но това е нормално”, заяви Манолев.

“От една страна е хубаво, че нямаме загуба - така се учим да сме максималисти и винаги да играем за победа. От друга страна, това няма голямо значение, защото важна е играта, а не резултата. Но все пак ни дава самочувствие. Рано е да се правят генерални изводи. Подготвихме се добре, да се надяваме, че ще покажем постоянство през сезона”, допълни играчът.

Той коментира и предстоящия мач срещу Славия от първия кръг на Първа професионална лига.

“Не сме следили никой. Няма смисъл от това, важното е ние как ще излезем и ще се мотивираме. Не мисля, че трябва да гледаме и видео за Славия. Надявам се да сме готови на 100 процента или поне на 99”, каза още Станислав.

“До последно се надявахме да играем в Лига Европа, щяхме да отстраним Иртиш с разлика. Това повлия лошо на отбора. Дано догодина нещата се оправят, защото феновете го заслужават. Най-голям плюс е, че там играеш мачове със сериозни отбори”, допълни Манолев.

“Бях доста години навън, чувствам се по-добре в България. Останах заради семейството и жена ми. Не ми се излиза в чужбина. Не съм гледал мачовете на Лудогорец, те побеждават във всяка контрола. Както вече казах, всичко зависи от нас, не ни истересуват другите - Левски, Славия и т.н. Все някога трябва да играем с Лудогорец, без значение е дали във втория кръг”, завърши защитникът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти