Конте и Коща се срещат за разговор, нападателят може и да остане в Челси

Конте и Коща се срещат за разговор, нападателят може и да остане в Челси

Антонио Конте и Диего Коща ще проведат разговор, който трябва окончателно да изясни какво ще бъде бъдещето на нападателя. Според "Сън" испанският национал не изключва възможността да остане на "Стамфорд Бридж", въпреки че през миналия месец самият играч разкри, че е получил съобщение, в което мениджърът го е уведомил, че Коща не е част от плановете му за новия сезон.

Голмайсторът на "сините" иска да се завърне в Атлетико Мадрид, но няма да може да играе за "дюшекчиите" до януари заради трансферното ембарго, наложено върху испанския клуб. За Коща е важно да играе, за да бъде добре подготвен за предстоящото Световно първенство в Русия. Челси пък засега не успява да привлече нов класен нападател, като голямата цел на Конте за този пост - Ромелу Лукаку, предпочете да отиде в Манчестър Юнайтед. Тези обстоятелства могат до доведат до компромис, който да бъде от полза и за двете страни. Босовете на Челси обаче са подчертали пред Жорже Мендеш, чийто клиент е Коща, че финалното решение ще бъде взето от Антонио Конте.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти