Диего Коща не се яви на първата тренировка на Челси

Диего Коща не се яви на първата тренировка на Челси

Голмайсторът на Челси Диего Коща нe се яви на първата тренировка на шампионите от предсезонната подготовка. През юни испанският национал разкри, че е получил съобщение от Антонио Конте, в което мениджърът в прав текст му е заявил, че Коща не влиза в плановете му за следващата кампания. Самият играч иска да се завърне в Атлетико Мадрид, въпреки че няма да може да играе за "дюшекчиите" до януари.

Според "Скай спортс" днешното отсъствие на Коща е съгласувано с клуба. "Телеграф" добавя, че Атлетико ще се опита да финализира трансфера на нападателя до края на седмицата. Ако това не се случи по някакви причини, Конте ще реши в последния момент дали да включи Коща е групата за предсезонното турне в Китай и Сингапур. Отборът заминава следващия понеделник. "Телеграф" допълва, че още през миналата седмица голмайсторът е започнал да се сбогува със своите съотборници.

Днес се появи информацията, че от Бешикташ са се свързали с Атлетико Мадрид и са предложили Коща да играе шест месеца за турския клуб, след което да премине при "дюшекчиите".

Новото попълнение на Челси Антонио Рюдигер също не е тренирал днес, тъй като е получил по-дълга почивка.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти