Предложиха Обамеянг на Челси за 70 милиона паунда

Предложиха Обамеянг на Челси за 70 милиона паунда

Голмайсторът на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг е бил предложен на Челси за сумата от 70 милиона паунда, твърди "Скай спорт". Лондончани търсят нападател, след като не успяха да привлекат Ромелу Лукаку, предпочел офертата на Манчестър Юнайтед. Антонио Конте пък категорично е отхвърлил възможността Диего Коща да остане на "Стамфорд Бридж". Шампионите се насочиха към нападателя на Реал Мадрид Алваро Мората, за когото се твърди, че са готови да платят именно 70 милиона паунда.

Обамеянг бе близо до трансфер в Пари Сен Жермен, но сделката пропадна неочаквано, след като всичко между клубовете уж бе договорено. Милан също преговаря с Борусия с габонеца, който получи много примамлива оферта от китайския Тианджин Куанджиан. Трансферният прозорец в Китай затваря в петък, така че тогава вече ще е ясно дали наистина Обамеянг е склонен да зареже европейския футбол заради големите пари, каквито слухове се появиха още през миналия месец.

Вчера Обамеянг се разписа в първата контрола на Борусия от предсезонната подготовка - загубата с 2:3 от Рот-Вайс Есен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти