Изглежда, че Реал и Мбапе няма да се "вземат" сега

Изглежда, че Реал и Мбапе няма да се "вземат" сега

Вероятността Килиан Мбапе да се озове в Реал Мадрид още сега изглежда все по-малка. Трансферът уж беше сигурен в един момент, но през последните седмици няма никакви развитие в тази посока, а сега популярните издания AS и Marca потвърждават, че сделката е пред провал. Основните причини са две: желанието на Монако да задържи талантливия футболист още поне един сезон и проваленият трансфер на Алваро Мората в Манчестър Юнайтед. Затова вече се говори, че всичко може да бъде отложено за следващото лято.

За каузата Мбапе да остане на “Луи II” се е застъпил дори самият принц на Монако Албер II, съобщава AS. В клуба искат да продължат да развиват качествата на 18-годишния нападател. В Реал пък осъзнават, че Мората може би ще остане, което ще означава ограничени шансове за Мбапе, тъй като триото Кристиано-Бейл-Бензема изглежда непоклатимо.



Арсенал и Пари Сен Жермен са другите кандидати, които, изглежда, могат да си позволят трансферната сума, която със сигурност би била над 100 млн. евро. Ръководството на Монако обаче прави всичко по силите си да не допусне преминаването на играча в ПСЖ, защото не иска да подсилва прекия конкурент на домашна сцена, твърди Marca.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти