Деулофеу ще показва израстването си

Деулофеу ще показва израстването си

Завръщането на Жерард Деулофеу в Барселона бе официализирано и той подписа договор за две години с родния си клуб. 23-годишното крило показа истинските си възможности и впечатли доста по време на престоя си в Милан, където бе преотстъпен от Евертън през пролетта. Деулофеу вкара 4 гола в 17 мача, а каталунците не се колебаха много дали да се възползват от клаузата му за откупуване, залегнала в сделката с “карамелите”. Тя се равняваше на 12 милиона евро.

“Доволен съм, че се завръщам у дома. Винаги съм искал да бъда тук. В първия отбор не е лесно, но съм убеден, че всичко ще се получи. Сега съм променен, преживях много и различни неща и вече не съм детето, което бях при първия си престой. Изцяло различен играч съм и имам намерения да го покажа”, бяха първите думи на Деулофеу пред клубната телевизия.

“Желанието ми е да помагам на отбора, макар и да изглежда трудно с оглед на конкуренцията в състава, която е много голяма. Искам да печеля с Барселона”, добави още крилото.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти