Офертата от Реал Мадрид за Неймар била по-добра от тази на Барса

Офертата от Реал Мадрид за Неймар била по-добра от тази на Барса

Един от популярните футболни агенти Вагнер Рибейро разказа интересни неща от футболния пазар. Импресариото се сдобил с правата на 12-годишния Неймар, но малко по-късно бащата на футболиста иззел функциите на агент.

“Неймар ми е като син. Да, баща му е негов агент, но с него също се разбираме прекрасно. Сантос получи оферти от Челси и Реал Мадрид. Предложението от Барселона беше отправено към таткото. Исках да отида в Мадрид, винаги съм го казвал. Офертата от Мадрид беше по-добра икономически за Сантос. И за футболиста условията бяха по-добри. Въпреки това Неймар реши да отиде в Барселона, защото това е отборът на сърцето му”, заяви Рибейро.

Футболният агент си спомни и за трансфера на Кака от Сао Пауло в Милан. “Най-лошите преговори, които съм водил, бяха тези за Кака. Продадоха за 8,5 милиона евро на Милан през 2003 година. Оставаше му малко време от договора. Сао Пауло не притежаваше процентни права, а футболистът беше полудял от желание да играе в Европа”, каза още Рибейро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти