Стамен Белчев обясни причините за грешната стъпка

Стамен Белчев обясни причините за грешната стъпка

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев беше разочарован след равенството срещу Славия на старта на новото първенство. “Червените” изпуснаха ценни две точки, а контузия получи авторът на гола за тима Фернандо Каранга.

“Целта беше да започнем с победа, но не се получи. Не притискахме достатъчно съперника и оставяхме доста свободни пространства. Отново направихме много пропуски. Хубаво е, че създаваме положения, но трябва да сме много по-прецизни при завършващия удар”, заяви Белчев.

“Не ми хареса, че на моменти в играта ни липсваше агресия и стояхме далеч от противника. В определени периоди от двубоя отстъпихме средата на терена. Трябва да сме по-комбинативни. Работим върху статичните положения, това е един от компонентите, които трябва да подобрим”, продължи наставникът на “червените”.

“Разчитам на Кевин Кубемба, той ще започне да се представя все по-добре. Надявам се контузията на Каранга да не е сериозна. За Антон Недялков имам уверения от лекарския щаб, че ще се включи в тренировките още от понеделник и ще играе срещу Лудогорец. Сигурен съм, че можем да победим в този мач. Лошо е, че не започнахме с победа, но първенството е маратон и се надявам да издържим до края”, каза още Белчев.

Снимка: Иван Йочев, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти