Пореден слух по оста "Сантиаго Бернабеу" - "Олд Трафорд"

Пореден слух по оста "Сантиаго Бернабеу" - "Олд Трафорд"

Трансферните взаимоотношения между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед придобиват все по-сложни измерения. След като двата клуба не успяха да се споразумеят за Алваро Мората след дълги преговори, в последните дни се появи информацията, че от "Сантиаго Бернабеу" за пореден път са подновили интереса си към стража на "червените дяволи" Давид де Хеа. Днес "Мирър" лансира хипотезата, че Жозе Моуриньо готви контраудар и ще поиска Тони Кроос да поеме в посока "Олд Трафорд", в случай че "белите" влязат в преговори за испанския страж.

Само преди няколко седмица от Реал заявиха, че вече не се интересуват от Де Хеа, но въпреки това английските медии смятат, че скоро от "Сантиаго Бернабау" ще тестват "червените дяволи" с оферта в размер на 50 милиона паунда. Манчестър Юнайтед обаче смята да действа доста твърдо при евентуални разговори предвид развоя на преговорите за Мората, а и предвид факта, че Жозе Моуриньо не иска да се разделя с Де Хеа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти