Челси изненадва с Агуеро

Челси изненадва с Агуеро

Шампионът Челси ще отправи изненадваща оферта към Манчестър Сити за голмайстора на "гражданите" Серхио Агуеро. Според "Скай спортс" намеренията на лондончани са съвсем сериозни, а "Мирър" твърди, че от "Стамфорд Бридж" готвят оферта в размер на 60 милиона паунда.

Антонио Конте все още търси заместник на напускащия със сигурност Диего Коща. Челси обаче не успя с Ромелу Лукаку, който премина в Манчестър Юнайтед. В последната седмица, че твърдеше, че Пиер-Емерик Обамеянг (Борусия Дортмунд) и Алваро Мората (Реал Мадрид) са най-вероятните варианти за позицията на централен нападател в Челси, но актуалното име вече е на Агуеро.

Още през миналата кампания се повиха спекулации, че аржентинецът иска да напусне Сити, след като Джосеп Гуардиола в няколко ситуации реши да го остави на скамейката за сметка на младия Габриел Жезус. След края на сезона собственикът на "гражданите" Халдоун Ал Мубарак обаче категорично заяви, че Кун ще остане в клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти