Дунав пусна в продажба билетите за Берое и абонаментните карти за сезона

Дунав пусна в продажба билетите за Берое и абонаментните карти за сезона

Ръководството на Дунав пуска в продажба сезонни карти за второто поредно участие на тима в Първа професионална лига. Те са с цена 100 лева и са вече достъпни в магазин “SportLic” на бул. Цар Фердинанд 3. Картите ще осигурят достъп на всички техни притежатели до домакинските срещи на русенския отбор през есенния и пролетния полусезон в елита на България, както и за тези от турнира за Купата.

Шефовете на “дряконите” обявиха още, че се пускат в обръщение и ВИП карти за централния сектор под козирката с цена 300 лв за възрастни и 150 лв за деца. До останалната част от трибуните децата до 12 години отново ще имат безплатен достъп. За сметка на това всички карти и билети ще имат специална защита и ще се продават поименно. В тази връзка се въвежда и система, с която да се чекира всяка карта и билет при влизане на стадиона.

Междувременно стартира и продажбата на билети за първата домакинство на Дунав от новия сезон. На 24 юли, понеделник, от 20:30 ч. “драконите” посрещат Берое (Стара Загора) на Градския стадион в Малката Виена. Пропуските са с цена 8 лева За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лева.
Пропуските са в продажба на тези обекти до 13:00 часа на 24 юли, понеделник. От 18:00 часа те могат да бъдат намерени на касите на стадиона. Вратите отварят в 18:30 ч.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти