BMW M Drive Tour гостува в България (галерия)

BMW M Drive Tour гостува в България (галерия)

За трета година BMW M Drive Tour гостува в България. В тридневното събитие, организирано от BMW Group България, участниците имаха възможност да тестват автомобилите на обновената писта "Дракон", където да усетят мощната динамика, пъргавата атлетичност и въодушевяващото ДНК на М автомобилите, заимствани от моторните спортове. Имаше и специално избран живописен маршрут при реални пътни условия. Тестовите автомобили сред които BMW M2, BMW M3, BMW M4, BMW M6, BMW X5M, BMW X6M и M760Li xDrive представиха най-впечатляващите възможности за оборудване от гамата на BMW Individual и M Performance частите.

BMW M Drive Tour 2017 

В най-емоционалната част от деня участниците тестваха подбрани модели на състезателната писта, започвайки пробното шофиране с най-малкия представител на М семейството – BMW М2 Купе. При следващите обиколки гостите имаха възможност да избират между BMW M3 и BMW M4 Купе, с които да усетят бързото и спортно управление на моделите на пистата, докато упражняват съветите на сертифицираните инструктори за по-добро влизане в завои и управление на суперспортната гама, родена от моторните спортове.

BMW M Drive Tour 2017 

Атрактивната палитра от външни цветове на тестовите автомобили включваше BMW M4 Кабриолет в цвят St. James Red Uni, привличащият погледи Malacit Green металик на въодушевяващото BMW M6 Гран Купе, както и новото BMW M4 Купе, решено в цвят Atlantis Blue металик.

BMW M Drive Tour 2017 

Акцент на събитието беше най-мощният автомобил в гамата на BMW - BMW M760Li xDrive. Оборудваният с M Performance TwinPower Turbo 12-цилиндров двигател автомобил развива максимална скорост от 305 км/ч. при мощност от 610 к.с. Предлаган серийно с интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive моделът реализира висока динамика и пъргавина, както и осезаемо по-добро сцепление за по-голямо спортно удоволствие от шофирането. Върховата лимузина предлага лукс и множество възможности за индивидуализация според желанията на клиента от подразделението BMW Individual на BMW Group, а статично изложеното BMW M760Li xDrive демонстрира и разнообразие от детайли в интериора, които могат да бъдат разработени и от по-ексклузивното звено BMW Individual Manufaktur, даващо възможност за още по-специални и персонални предпочитания на клиентите.

BMW M Drive Tour 2017 

По време на BMW M Drive Tour 2017 гостите имаха възможност да участват и в специално разработени работилници, водени от BMW продуктов експерт, по време на които да се запознаят в детайли с гамата от модели на BMW M и техните технически и дизайнерски характеристики, както и да надникнат повече в "кухнята" на BMW Individual и неограничените възможности за индивидуализация.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти