Черчи: Ако мога да върна времето назад, никога не бих отишъл в Атлетико

Черчи: Ако мога да върна времето назад, никога не бих отишъл в Атлетико

Полузащитникът на Атлетико Мадрид Алесио Черчи призна, че не е направил точния избор с преминаването си в испанския клуб. Италианецът смени Торино с “дюшекчиите” преди две години, а от 2015-а досега на практика не е футболист. “Ако мога да върна времето назад, никога не бих отишъл в Атлетико. Загубих толкова в личен план. Феновете на Торино ме обичаха толкова много. Исках да играя в Шампионската лига, исках да направя скок в кариерата си”, заяви халфът в интервю за Gazzetta dello Sport.

“Историята започна зле от самото начало. Пристигнах в Мадрид на 1 септември, без лятна подготовка, защото Торино забави сделката”, довери той. “Искам отново да играя футбол. През последната година и половина на практика нямам мач. За моя радост мъката в спорта беше изместена от щастието ми в личен план - роди ми се дете. Понякога чувствам болка в коляното. Въпреки това след две години без футбол, е приемливо да почувстваш болка от физически натоварвания”, сподели още 30-годишният Черчи, за когото няма място в плановете на Диего Симеоне.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички