Утре чакат Кристиано в съда

Утре чакат Кристиано в съда

Утре (31 юли) носителят на “Златната топка” Кристиано Роналдо трябва да се яви пред съда в Мадрид за началото на делото срещу него по обвинение в укриване на данъци в размер на 14,7 млн. евро. Невнесените в хазната пари били от имиджови права на футболиста на Реал Мадрид за периода от 2011 до 2015 г. Португалецът е очакван в 12:30 часа в заседателна зала в мадридското предградие Посуело де Алоркон, а за неговата защита ще помагат адвокати от кантора Baker & McKenzie.  

Изслушването обаче ще премине при закрити врата, независимо че около 50 медии от 16 държави заявиха желание да отразяват случващото се на живо.

Обвинението на прокуратурата стана факт в средата на юни, но от Реал отказаха да подкрепят голямата си звезда и логично той се разсърди. Тогава стана ясно, че “белите” дори били натискали част от медиите да не публикуват снимки на Кристиано с екипа на клуба, докато отразяват делото.

В момента Роналдо все още е във ваканция и се очаква да поднови тренировки на 5 август.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти