Емоционално изказване на Георги Дерменджиев на раздяла с Лудогорец

Емоционално изказване на Георги Дерменджиев на раздяла с Лудогорец

Вече бившият старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев направи изключително емоционално изказване пред Sportal.bg. Опитният специалист благодари на всички в клуба и пожела на разградчани и техните фенове много положителни и незабравими емоции.

"Разговарях с ръководството и моята оставка беше приета. За да няма спекулации, уверявам всички, че разговорът мина напълно коректно и в приятелски тон. В Лудогорец прекарах седем от най-успешните години в треньорската си кариера. Работих с много добри футболисти и изключителни ръководители като Александър Александров, Ангел Петричев, Методи Томанов и Георги Караманджуков. Щастлив съм, че бях част от тази незабравима емоция, наречена Лудогорец", заяви на изпроводяк Дерменджиев.

"Работех честно и всеотдайно за развитието и изграждането на един силен клуб, какъвто сега е Лудогорец. Вярвам, че в България може да има клуб от средноевропейско ниво, какъвто в този момент е нашият тим. Благодаря за доверието на Кирил и Георги Домусчиеви и подкрепата на Александър Александров, Методи Томанов, Георги Караманджуков и Ангел Петричев", допълни още пред Sportal.bg бившият наставник на "орлите"

"Благодаря и на феновете за безграничната подкрепа лично към мен и отбора. Пожелавам на нашите привърженици още много положителни и незабравими емоции. Нека вярват в Лудогорец и да го подкрепят", завърши Дерменджиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти