Лудогорец отваря сектор "В" за мача с Верея

Лудогорец отваря сектор "В" за мача с Верея

Ръководството на ПФК Лудогорец съобщава на своите фенове, че днес следобед получи официално разрешение за експлоатация на новопостроения сектор “В“ от държавната приемателна комисия. Така ръководството на Клуба успя да спази обещанието си и привържениците ще могат да гледат първият двубой от плейофа за влизане в групите на Лига Европа срещу Судува от модерното съоръжение.
Полученото днес разрешение дава възможност секторът да отвори врати за мача с Верея.

Всички картодържатели, които заплатиха сезонните си абонаменти и повярваха, че сектор „В“ ще стане в срок, може още утре да заемат местата си. За всички останали привърженици ще работят касите на тренировъчния комплекс и на стадиона. Специално за сектор „В“ има предвидена временна каса, която се намира в горния край на новата трибуна. Правим важно уточнение, че на сектор „В“ има монтирани турникети. Призоваваме всички да спазват инструкциите на стюардите, за да няма струване на хора по входовете.

Стадионът ще отвори врати в 19.30 ч.
Цените на билетите са:
Централните блокове 3 и 4 – 15 лв.
Блокове 1, 2, 5 и 6 – 10 лв.

Както вече знаете, сектор „В“ има близо 3500 седящи места, повечето от които са покрити с козирка. Привържениците на Лудогорец ще бъдат настанявани на седалки, познати на всички от трибуна „Моци“. На тяхно разположение ще има кетъринг зони и модерни санитарни помещения. Трибуната разполага с подземен паркинг и ВИП зона. В нея ще бъдат настанявани официалните лица до приключване на модернизацията на сектор „А“.
Официалното откриване на сектор „В“ е предвидено преди първия плейоф от Лига Европа срещу литовския Судува в четвъртък.

Ръководството на клуба призовава всички привърженици да присъстват на мача с Верея, за да подкрепят отбора и да разгледат отблизо новото бижу на ПФК Лудогорец.
Нека заедно утре и особено в четвъртък с присъствието си на благодарим на хората, които сториха немислимото и построиха модерното съоръжение за рекордно кратки срокове!!!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти