Левски търси отбор на Нар в Русия

Левски търси отбор на Нар в Русия

Левски търси отбор на Франсис Нар в Русия, твърди “Труд”. Ганайското крило разочарова с изявите си, като на “Герна” не помнят силен мач на 23-годишния футболист. Заради слабата му форма Нар бе ваден и от групата за мачове през последните седмици.

Тъмнокожият футболист има над 60 срещи за Левски и 5 гола, което е твърде малко за офанзивен играч. Именно заради това ганаецът бе поставен в трансферната листа от ръководството. На този етап там не е друг, скъсал нервите на фенове и ръководство в последно време - Бабатунде Адениджи. Двамата бяха близо до преминаване в Черно море, но от “Герена” не искаха да преливат кръв на водения от Георги Иванов тим. А Нар и Адениджи запълват и квоти за играчи извън Европейския съюз. С продажбата на един от двамата ще се отвори възможност да бъде привлечен играч, който няма ЕС паспорт.

Единственият шанс на Нар е новият треньор Делио Роси. Италианецът може да се смили над него, като му даде последен шанс въпреки решението на ръководството.

Все още не е ясна съдбата на каращия проби бразилец Жеан Патрик. Лявото крило е на “Герена” за тестове и ако бъде одобрен, ще заеме мястото на Нар от ляво на “синята” атака.

“Труд”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти