От "Армията" пак избраха Испания

От "Армията" пак избраха Испания

За втора поредна година ЦСКА-София ще проведе зимната си подготовка в Испания. Още отсега е ясно, че “червените” ще изкарат лагер там в паузата, макар дотогава да остават близо 6 месеца. През миналата зима отборът бе района на Марбея от 14 януари до 5 февруари, като там бе настанен в два различни хотела. В клуба са останали много доволни от условията и ще повторят лагера, като подготовката на Иберийския полуострово отново ще е близо 20-дневна. Както в началото на тази година, така и в предстоящата зимна пауза столичани ще се изправят срещу реномирани съперници от Европа.

Миналата зима “армейците” играха с Локомотив (Москва), Рубин (Казан), Динамо (Киево), корейския Сувон, както и датския Сьондерийске. Тимът ще се завърне в България около десетина дни преди подновяването на шампионата. Пролетният дял ще стартира на 16 или 17 февруари.

В същото време ЦСКА-София е отчел много висок интерес към сезонните карти, като бройката на продадените надхвърля 1000.

“Тема спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти