Конте: Започвам да подготвям схеми за игра с 10 човека

Конте: Започвам да подготвям схеми за игра с 10 човека

Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че отборът му е загубил концентрация и това е коствало на тима му загубата от Бърнли. Лондончани започнаха сезона във Висшата лига с шокираща домакинска загуба с 2:3. Основна причина за провала бе червения картон, който получи капитанът Гари Кейхил в 13-ата минута.

“Изгонването на Кейхил беше ключов момент, защото да играеш до края на мача с 10, а след това и с девет човека, не е лесно. В последните срещи завършваме с 10 или 9 играчи. Трябва да се опитам да адаптирам нова система и да предвиждам, че ще играем с чове по-малко следващия мач. Не искам да коментирам съдията”, сподели Конте след мача.

“Опитвахме до края да стигнем до добър резултат. Жалко, че не успяхме, защото през второто полувреме се борехме много. Но преди почивката не бяхме концентрирани. След червения картон се объркахме, допуснахме два гола и след това беше много трудно да променим крайния резултат, допълни италианецът. - Относно трансферите, клубът прави всичко възможно. Не съм притеснен. Готов съм за битка с тези играчи.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти