Илиан Илиев: Липсват ни самочувствие и класа

Илиан Илиев: Липсват ни самочувствие и класа

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев поздрави футболистите си въпреки загубата с 1:3 като гост на шампиона Лудогорец. Опитният специалист призна, че неговите играчи продължават да страдат от липса на самочувствие. Бившият национал на България все пак изрази задоволството си от някои елементи в играта на заралии, като допълни, че нито за миг не си е правил илюзии, че ще му бъде лесно на “Лудогорец Арена”.

“Влязохме добре в мача, но впоследствие нещата се промениха. Влозихме доста усилия, но пък и често губехме топката. Върнахме се в мача с един гол, но не успяхме да се възползваме от открилата се пред нас възможност. В определени моменти ни липсваше класа. Като усилия в дефанзивен план нямам претенции. Допуснахме грешки отзад, но момчетата се стараха. Просто ни трябва малко класа, малко самочувствие и конкуренция в средата”, коментира Илиев.

“Имахме някои проблясъци, но това не бе достатъчно. Ако бяхме затруднили съперника с малко повече задържане на топката, щеше да е по-различно. Не съм вярвал, че някой ще ни даде шанс да използваме тук какъвто и да е импулс след какъвто и да е резултат. Действахме припряно и нямахме смелостта да отидем и да вкараме гол”, допълни още треньорът на Верея, който не спести критиките си по адрес на главния съдия Георги Давидов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти