Челси форсира селекцията с още 120 милиона

Челси форсира селекцията с още 120 милиона

Собственикът на Челси Роман Абрамович ще се опита да удовлетвори част от исканията на мениджъра Антонио Конте, като му отпусне средства за привличането на още трима нови футболист. За целта руският милиардер ще извади 120 милиона паунда. Набелязаните играчи, чиито трансфери трябва да бъдат финализирани в следващите две седмици, са Вирджил ван Дайк (Саутхамптън), Алекс Окслейд-Чембърлейн (Арсенал) и Даниел Дринкуотър (Лестър).

Според "Мирър" халфът на Лестър ще бъде привлечен още през тази седмица, тъй като опциите на Конте в средата на терена в момента са силно ограничени. Тиемуе Бакайкоко още не е готов за игра, Сеск Фабрегас е наказан, а Неманя Матич бе продаден на Манчестър Юнайтед. Лестър вече отхвърли първата оферта на Челси за Дринкуотър. Тя бе за 15 милиона паунда, но сега лондончани подготвят доста по-добро предложение.

За Окслейд-Чембърлейн, чийто договор с Арсенал изтича след година, ще бъдат предложени 35 милиона паунда. Всичко останало ще бъде вложено в битката за централния бранител на Саутхамптън Вирджил ван Дайк, който е трансферна цел и на Ливърпул.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички