Илиан Илиев разкри пред Sportal.bg истината за Иртиш

Илиан Илиев разкри пред Sportal.bg истината за Иртиш

Старши треньорът на Верея (Стара Загора) Илиан Илиев призна пред Sportal.bg, че казахстанският Иртиш наистина е имал интерес към неговите услуги, но до конкретно предложение не се е стигало. Специалистът допълни, че по негова информация съперникът на Дунав в тазгодишното издание на Лига Европа ще бъде воден до зимата от друг добре познат “син” кадър - Вячеслав Грозни.

Както е известно, доскорошният наставник на тима от Павлодар - Димитър Димитров, си тръгна от бившата съветска република и се завърна у нас, за да поеме шампиона Лудогорец. Именно носителят на Купата на България за 2010 година с Берое пък бе спряган за негов наследник. Нещо повече, в някои медии дори се тиражираше информацията, че лично Димитров е препоръчал Илиев за свой наследник в Павлодар.

“Имаше интерес от Иртиш, но нищо конкретно като предложение. Доколкото знам, треньор до края на годината ще бъде Вячеслав Грозни. В момента съм концентриран върху работата си във Верея и заедно с момчетата се готвим усилено за домакинството на Локомотив (Пловдив)”, заяви за Sportal.bg Илиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички