Георги Братоев здрав за старта на Евро 2017 срещу Русия

Георги Братоев здрав за старта на Евро 2017 срещу Русия

Единственият зравословен проблем за селекционера на националния отбор по волейбол Пламен Константинов преди европейското първенство в Полша бе изчистен.

Разпределителят Георги Братоев замина за Краков с температура. Заради нея той проведе на облекчен режим първата тренировка на полска земя. В сряда обаче 29-годишният волейболист участва наравно със съотборниците си в заниманието в зала "Таурон арена".

Така Братоев, който в отминалия сезон стана шампион на България с Нефтохимик, е готов за старта на европейския шампионат.

Утре момчетата на Пламен Константинов започват турнира с мач срещу фаворита в нашата група Русия.

В събота България играе с Испания. В понеделник е срещата с европейския вицешампион от финалната фаза в София през 2015 година Словения.

“Паднахме от България в мача от Световната лига в Казан, след като водехме с 2:0. Те имат опитен отбор, няма да е лесно, но е по силите ни да победим този съперник. Ние преследваме целта си. Тя не може да е друга освен европейска титла”, това обяви пред "Спорт-експрес" руският национал Дмитрий Волков.

В Световната лига "Сборная" не се представи на ниво и пропусна финалите. Така че на европейското новият селекционер Сергей Шляпников ще трябва да защити избора си със солидно представяне.

24 часа

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти