Влади Гаджев с лека травма

Влади Гаджев с лека травма

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев получи лека травма, която почти сигурно ще го извади от второто гостуване на Анортозис през този сезон срещу Алки Ороклини. Халфът има възпаление на левия крак, като ще му се наложи да почива, но има вероятност да играе на инжекции, а да почива по-сериозно през паузата за националните отбори. Както е известно, 30-годишният полузащитник започна по-късно подготовка и все още не е в оптимална форма. Той дебютира при равенството 1:1 срещу Неа  Саламина на Димитър Макриев, като дори пропусна отлична възможност да се превърне в герой, пропилявайки да се разпише от отлична позиция.

Другият българин в състава на Анортозис Иван Бандаловски се очаква отново да бъде титулярен десен защитник. Бившият национал и нападател на Славия и Септември Радослав Василев пък се очаква да води атаката на Алки срещу Анортозис, след като игра пълни 90 минути в първия кръг.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти