Бандата и Гаджев с първи успех, бранителят с травма

Бандата и Гаджев с първи успех, бранителят с травма

Бившите капитани на ЦСКА и Левски Иван Бандаловски и Владимир Гаджев записаха първа победа в Кипър. Тимът на българите Анортозис спечели с 1:0 гостуването си на Алки Ороклини, за който пълни 90 минути игра Радослав Василев. Мачът бе от втория кръг на шампионата.

Бандата започна от първата минута, докато халфът бе на пейката, след като имаше травма през седмицата и игра на инжекции. Крайният защитник разтегна адуктора на десния крак, като трябваше да бъде заменен принудително в 30-ата минута. На неговото място влезе именно Гаджев, който помогна на тима от Ларнака за спечели първите си три точки за сезона.

Това стана благодарение на попадение в 87-ата минута, което бе реализирано от хърватина Даниел Пранич. Голът бе първи за бившия играч на Панатинайкос в Кипър. Анортозис има четири точки след първите два кръга от кипърското първенство.

Очаква се през паузата Бандаловски и Гаджев да успеят да се възстановят на 100% за срещата от третия кръг на 9 септемри срещу Арис.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички