Участието на Мирела Демирева във финалите на Диамантената лига пряко по Mtel Sport 2

Участието на Мирела Демирева във финалите на Диамантената лига пряко по Mtel Sport 2

  Участието на звездата на леката ни атлетика Мирела Демирева на финалното състезание от тазгодишния сезон на Диамантена лига в петък, 1 септември, е акцентът в програмата на Mtel Sport 2. Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро от 2016 г. е единственият представител на България, който намери място на финалите на Лигата в Брюксел. Въпреки че Демирева не е в отлична форма през настоящия сезон, тя ще се опита отново да се нареди сред най-добрите в скока на височина. Началото на прякото предаване на заключителната надпревара в Диамантената лига от Брюксел е от 20:30 часа в петък, 1 септември, а каналът е Mtel Sport 2.

В петък и събота, по Mtel Sport 1, феновете на бокса ще могат да проследят битките за медалите от Световното първенство по бокс за аматьори. Полуфиналните и финалните мачове са с начален час 19:00 и в двата дни.

Съботната вечер на 2 септември по

Mtel Sport 2

също е посветена на бойните спортове. От 22:00 часа феновете на ММА ще могат да се насладят на поредния спектакъл – битката между Стефан Струве и Александър Волков.

 

Късните часове на неделната вечер са предвидени за любителите на високите скорости, които ще могат да се насладят на старта от сериите NASCAR от пистата в Дарлингтън. Началният час е 1:00 часа след полунощ, а каналът - Mtel Sport 1.

Последвайте каналите ни в:

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти