Любо Ганев: Няма драми! Пламен Константинов продължава да води националния отбор

Любо Ганев: Няма драми! Пламен Константинов продължава да води националния отбор

Вицепрезидентът на БФ волейбол Любо Генев е в Полша, за да подкрепя националите ни на Евроволей 2017 и да участва на конгреса на Европейската конфедерация по волейбол (CEV).

Легендата бе избран за един от посланиците на волейбола по света. 210-сантиметровият гигант е част от Комисията на играчите, избрана на конгреса на CEV в Краков.

Сърбия спря амбициите на България за медал на Евроволей 2017
Ганев коментира специално пред Sportal.bg и бъдещето на националния ни тим.


България е на 6-о място в крайното класиране на Евроволей 2017

“Можеше да играем финал на Евроволей 2017 срещу Русия… Не играхме срещу Сърбия по начина, който можем. Те ни победиха с нашата игра. Ние трябваше да рискуваме началния удар и да улесним работата на блокадата, но го направиха те. Победиха ни, защото показаха хъс и желание за победа, а и в “репрезентацията” играят много опитни волейболисти”,

заяви Любо Ганев специално пред Sportal.bg от Краков

.

“Отборът ни тази вечер се прибера в 23,00 часа в София с полет от Виена. Всички волейболисти ще се завърнат в София, включително и селекционерът Пламен Константинов, а след това ще отпътуват за страните, в които ще продължат сезона на клубно ниво”, добави вицепрезидентът на БФ Волейбол.

“Няма драми! Пламен Константинов продължава да води националния отбор. У нас някои медии побързаха да тиражират неверни неща. Ние сме един отбор. Тимът и ръководството на федерацията сме едно цяло и продължаваме да работим заедно. Предстои ни домакинство на Мондиал 2018, на което трябва България да се представи още по-добре и по-силно”, каза още

Любо Ганев специално пред Sportal.bg

.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти