Юношите на ЦСКА-София излизат срещу авиаторите на Великобритания

Юношите на ЦСКА-София излизат срещу авиаторите на Великобритания

Навръх Съединението на Княжество България и Източна Румелия ЦСКА-София U19 ще изиграе приятелска среща срещу "Икар" - отборът на Кралските военновъздушни сили на Великобритания. Двубоят, който е по инициатива на представителството на НАТО в България, ще се състои в сряда (6 септември) от 17:00 часа на стадион "Българска армия".

Момчетата на Ивайло Станев, които спечелиха титлата в Елитната юношеска група до 19 година през изминалия сезон, ще премерят сили с висшите британски офицери, които често участват в демонстративни футболни мачове. Преди това отборът на Кралските военновъздушни сили е играл приятелски срещи с Манчестър Юнайтед, Ливърпул, както и още други именити клубове в Англия, Германия, САЩ, Кипър, Дания и Гибралтар.

"За нас е чест да бъдем домакини на такъв двубой. Британците поискаха среща с истински армейски отбор, който е прославял България и извън пределите на родината. А ЦСКА е именно такъв клуб - завоювал редица успехи на международната сцена и известен по целия свят", сподели за cska.bg директорът на музея на ЦСКА-София Александър Манов.

Входът за мача е свободен, като ще бъде отворен само Сектор "А".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти