Джошуа: Искам да победя и Пулев с нокаут (видео)

Джошуа: Искам да победя и Пулев с нокаут (видео)

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа се закани да покаже на Кубрат Пулев, че е „кралят на ринга“. Двамата се срещат на 28 октомври в Кардиф, а мачът за титлите на IBF, WBA и IBO бе официално потвърден днес. Очаква се 80 000 зрители да гледат на живо срещата на стадион „Принсипалити“.

Джошуа обясни, че Пулев е талантлив, макар че допусна грешка, докато говори за съперника си, тъй като нарече Кубрат „бронзов олимпийски медалист“, а такъв е брат му Тервел.
Джошуа е новият боксов крал в тежка категория 

„Мисля, че той е много талантлив. Той е бронзов олимпийски медалист. Той е звезда в собствената си страна, той е като крал на България. Ще иска да се представи добре. Независимо какви записи гледам на даден боксьор, те винаги се дават 30% повече, когато ме срещнат на ринга. Трябва да съм подготвен за гладен и свиреп Пулев“, каза шампионът пред „Скай Спортс“.
Кубрат Пулев издържа 5 рунда! Владимир Кличко защити световната титла с нокаут 

Джошуа коментира и единствената загуба на Кобрата до момента – в предишния му мач за световна титла срещу Владимир Кличко през 2014.
Кубрат Пулев издържа 5 рунда! Владимир Кличко защити световната титла с нокаут

„В един момент той уцели Владимир в техния мач, а хората забравят това. Трябва да съм здраво стъпил на земята. Защитавам световна титла и това е сериозен бизнес. Той разчита на ляв прав след ляв прав и се дърпа назад в типичния източноевропейски стил. Трябва да му покажа, че съм кралят на бокса. Ако мога, искам да спечеля 20-а победа с 20-и с нокаут“, каза Джошуа, който до момента е в перфектна серия от 19 успеха с нокаут в 19 мача.

Британецът се радва, че мачът ще е в Кардиф. Другият вариант за срещата бе Лас Вегас.
Джошуа е новият боксов крал в тежка категория 

„Мисля, че ще е страхотно в Кардиф. Обикновено в Америка е целият блясък. Но сега тези мачове вече са във Великобритания, а това е хубаво. Освен това част от парите ще отидат за благотворителност“, каза още Джошуа.
udarsport.bg  

www.anthonyjoshua.com

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Sep 5, 2017 at 3:02am PDT

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти