Кирил Домусчиев: Нашите деца “запалиха” целия регион

Кирил Домусчиев: Нашите деца “запалиха” целия регион

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев излезе с любопитен коментар в личния си профил във “Фейсбук” относно участието на Лудогорец 2 във Втора лига. “Орлите” залагат на собствените си юноши. Децата на българския шампион извъртяха 2:2 с Локомотив ГО, който миналият сезон бе в Първа лига. Прави впечатление, че бизнесменът напоследък обръща все повече внимание на подрастващото поколение. Домусчиев отбелязва, че с налагането на собствените юноши в професионалния футбол, интересът към мачовете се е повишил и целият регион още повече се е ангажирал с младия отбор на “орлите”.

Ето публикацията на Домусчиев в личния му профил във “Фейсбук”:

“Няма как да не съм доволен, когато виждам как нашите деца от школата прохождат в професионалния футбол. Вече каляват волята и характера си във Втора лига. Щастлив съм да следя изявите на подрастващите, тъй като това са рожби на Лудогорец. Стотици ентусиазирани малчугани, които всички в нашия клуб обичат и ценят. Приятно е да виждаш как тези младежи постепенно се превръщат в кадърни и отговорни мъже. Всяко едно дете, колкото и да е талантливо, има нужда от помощ и грижи. Затова ще продължавамe да осигурявамe всички необходими условия за развитието на юношите. Приятно впечатление ми прави, че с налагането на нашите момчета, интересът и посещаемостта на мачовете на втория отбор се повиши. Целият регион стана още по-ангажиран и емоционално свързан с Лудогорец. Благодаря на всички фенове на Лудогорец!!!”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички