Джошуа: Ако се наложи, ще отида на война (видео)

Джошуа: Ако се наложи, ще отида на война (видео)

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа показа респект към претендента Кубрат Пулев по време на първата пресконференция днес в Кардиф. Двамата ще се срещнат на ринга на 28 октомври на стадиона в уелската столица. “Понякога и милион видеа не помагат да разучиш съперника. На ринга винаги е различно. Мисля си как да покажа на моя треньор, че слушам инструкциите му. Щом бокьорите ветерани и моят треньор са доволни от работата ми, аз съм щастлив”, сподели британецът пред журналистите.
Пресконференция на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф 
“След 29 април в мен се появи въпросът какво предстои. Веднага след като тялото ми се възстанови, аз започнах да тренирам. Сдобих се с безценен опит и ще покажа какво съм научил. Нещата опират до финес, до това да превъзхождаш твоя опонент, но ако се наложи да отида на война, ще отида”, заяви уверено световният шампион.

На въпрос иска ли да прати съобщение към останалите претенденти в тежка категория с убедителна победа срещу Пулев, той каза: „Не искам да пращам съобщение на никого. Просто искам да покажа на треньора си, че слушам указанията му. Докато легендите в бокса оценяват това, което правя и докато треньорът ми го оценява, аз съм щастлив.“

ГАЛЕРИЯ от пресконференцията на АНТЪНИ ДЖОШУА и КУБРАТ ПУЛЕВ в КАРДИФ - ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти