Бейл обяви защо не е постъпил като Неймар

Бейл обяви защо не е постъпил като Неймар

Нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл разкри, че изобщо не е бил близо до това да напусне "белите" пред миналото лято и да приеме евентуална оферта на Манчестър Юнайтед. Според медиите на Острова Жозе Моуриньо е направил опит да убеди уелсеца да премине на "Олд Трафорд", където да бъде голямата звезда на отбора, а не да остава в сянката на Кристиано Роналдо. Подобни мотиви накараха Неймар да напусне Барселона и да се присъедини към Пари Сен Жермен. В интервю за "Дейли Мейл" Байл обаче обяви, че не би предприел този ход, искайки просто да бъде най-голямата звезда на отбора.

"Да, има аргументи и в полза на такова решение, но аз мисля, че главното нещо, когато погледнеш какво си постигнал в кариерата си, са твоите трофеи. В крайна сметка това е може би най-важното нещо. Не мисля за това дали ще имам статута на най-голямата звезда. Някой мислят за това, други не. Мен лично не ме е грижа. Аз просто искам да излизам на терена и да се наслаждавам на моя футбол. Искам да се представя добре, но искам и да помогна на отбора да печели трофеи", заяви Бейл.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти