Страхотни мерки за сигурност в Кардиф за мача Джошуа - Пулев

Страхотни мерки за сигурност в Кардиф за мача Джошуа - Пулев

По 1500 британски лири (б.а. - 3250 лв.) ще струват най-скъпите билети за битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Мачът за световните титли в тежка категория ще се проведе на 28 октомври в Кардиф (Уелс). Пропуските бяха пуснати на пазара от вчера. Най-евтините са по 40 британски лири. В различните сектори има билети за по 60, 80, 100, 200, 300 и 500 британски лири.

Още отсега организаторите на шоуто предвиждат изключителни мерки за сигурност. Съоръжението събира 74 500 души. Ако целият капацитет бъде запълнен, това ще бъде един от най-посещаваните боксови мачове в историята.

Вратите за галавечерта ще бъдат отворени в 17,00 местно време, а първият от подгряващите двубои започва в 19,00. Според предварителните планове Джошуа и Пулев ще се боксират от 22,30 (00,30 българско време).

В деня на сблъсъка ще бъдат затворени част от централните улици в Кардиф. Полицията предупреждава всички зрители да се придвижат колкото се може по-рано до стадиона, за да се избегнат задръствания.

Пропускателният режим ще бъде жесток. Заради мерките за сигурност служителите по охраната ще използват кучета, които ще душат за оръжия и експлозиви. Няма да бъдат допускани по-големи чанти от размер 35x40x 19. Храни и напитки също ще бъдат вземани на входа.

 

"България Днес"

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти