Дилърът на билети за Джошуа - Пулев: Не търгуваме с България!

Дилърът на билети за Джошуа - Пулев: Не търгуваме с България!

Представител на официалния дилър на билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа - stubhub.co.uk обяви, че сайтът не работи с България и това е причината да не могат да се закупят талони от него. Според твърденията на отговарящия за връзките с клиенти, IP адресите на наша територия не са блокирани или ограничени, а просто компанията е решила да не търгува с България.

“Няма как да закупите билети за мача, тъй като ние не работим с вашата страна. Не приемаме плащания от територията на България. Ако искате да поръчате билет, ще трябва да намерите друг начин. Това означава да поръчате чрез ваши приятели от чужбина. Кажете им те да закупят билети за вас”, споделя човек от поддръжката на портала пред “Тема Спорт”.

В същото време отдел “Връзки с клиенти” не можаха да дадат отговор защо не работят с България, а в същото време билети могат да се закупят от Турция, например. Оттам споделиха още, че няма как да са били продадени талони от техния сайт на български фенове, ако те са били поръчани от територията на България. Всичко това на практика означава, че желанието на Кубрат Пулев да спомогне за оправяне на проблема с продажбата на билети няма как да намери адекватна реакция, защото не се очертава от stubhub.co.uk да променят политиката си.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти