Гледай на живо

Николай Желязков и Александър Попов застават един срещу друг преди дългоочаквания финал между Левски и ЦСКА във волейбола

Конте: Важно е да покажем, че сме по-силни от Арсенал

Конте: Важно е да покажем, че сме по-силни от Арсенал

Мениджърът на Челси Антонио Конте демонстрира самочувствие преди мача срещу Арсенал. "В този мач е важно да покажем, че сме по-силни. Когато играеш срещу Арсенал, тогава всичко може да се случи. Трябва да се борим със съперника си. Надявам се, че всички играчи ще се раздадат, независимо кои от тях ще попаднат в титулярния състав. На терена трябва да покажем най-доброто от себе си, за да спечелим.

Малко вероятно е да видим Дринкуотър на терена, защото той получи контузия. Формата на Азар се подобрява и е много близо до момента, в който да бъде напълно готов. Кейхил игра много добре срещу Карабах. Все още имам време да взема решение за участието му в мача срещу Арсенал", заяви Антонио Конте на пресконференцията преди лондонското дерби.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти