Мейуедър си купи имение за над 25 милиона долара

Мейуедър си купи имение за над 25 милиона долара

Боксовата легенда Флойд Мейуедър започна да харчи подобаващо огромния хонорар, който получи за мача с ММА звездата Конър Макгрегър. 40-годишният американец си купи страхотно имение за 25,5 милиона долара в центъра на Бевърли Хилс. То се простира на внушителните 1400 квадратни метра и разполага с 6 спални и 8 самостоятелни бани.

Освен това непобеденият в 50 мача на профиринга Мейуедър ще може да гледа филми в 20-местен киносалон със самостоятелен бар. Имението разполага с отделен апартамент за персонала, фитнес, басейн и луксозно перално отделение. Имотът е бил собственост на известният кино продуцент Нил Ниами, който е известен и с това, че купува и препродава имения, след като ги направи още по-луксозни. Първоначално огромната къща е била пусната на пазара за умопомрачителните 38 милиона долара. След успеха в историческия мач с ирландеца Мейуедър се свързал със собственика и успял да се спазари за 25,5 млн. Очаква се най-богатият спортист в света да инвестира още 500 000 долара в обзавежане.

Американецът спечели близо 300 милиона от мача, който се проведе миналият месец в Лас Вегас. Той се наложи над Макгрегър с технически нокаут в 10-ия рунд.

"Оттеглям се окончателно. Парите, които изкарах, ще ми позволят да живея без затруднения до края на живота си. Освен ако не правя някакви глупости, разбира се", каза Флойд на пресконференцията след мача. Той е известен с любовта си към парите и демонстрациите, които прави с тях по социалните мрежи.

"24 часа"

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички