Рони О'Съливан громи в квалификациите за Международния шампионат

Рони О'Съливан громи в квалификациите за Международния шампионат

Рони О’Съливан изобщо не губеше времето си по време на квалификациите за Международния шампионат в Китай и набързо срази с 6:0 Джерард Грийн в “Гилд Хол” в Престън, за да се класира за основната схема на турнира в Дакин, който ще се проведе между 29 октомври и 5 ноември.

Петкратният световен шампион никога не е печелил титлата в надпреварата, която е важна част от снукър календара от 2012 година насам. Също така Ракетата няма скорошни поводи за усмивки от изявите си на китайска земя, тъй като последната му титла там е от 2009-а в Шанхай Мастърс. Малко повече от час трябваше на О’Съливан да пречупи Грийн с брейкове от 80, 74, 80 и 112.

Гения от Чигуел се бе зарекъл да не участва в квалификации (той поради тази причина пропуска започващия следващата седмица Европейски Мастърс), но направи изключение за събитието в Дакин, защото то, заедно с Шампионата на Китай и World Open е с най-голям награден фонд извън Великобритания - 700 хиляди паунда.
Джъд Тръмп също не даде нито фрейм на своя съперник от квалификациите - 6:0 срещу Крис Тотен, който е европейски шампион за аматьори. Шампионът от 2012 година в турнира направи сенчъри от 109, за да приключи мача си от пресявките.
Кайрън Уилсън нямаше особени проблеми срещу Рис Кларк - 6:2, а победителят в “Пол Хънтър Класик” Майкъл Уайт допусна поражение с 3:6 от Еден Шарав.
ВИЖТЕ ТУК ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ!
Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти