Гризман е цел №1 на Барса

Гризман е цел №1 на Барса

Голмайсторът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман е трансферна цел №1 на Барселона за 2018 година, твърди "Ел Мундо Депортиво". Наставникът Ернесто Валверде и директорите Пеп Сегура и Роберт Фернандес единодушно са стигнали до извода, че френският нападател е най-подходящият човек, който може да подсили тима.

Каталунското издание добавя, че освобождаващата клауза в договора на Гризман, който той подписа в знак на лоялност през миналото лято, в момента е 200 милиона евро, но от 1 юли тя ще падне до 100 милиона.

Манчестър Юнайтед също има силен интерес към Гризман, но от "Камп Ноу" били уверени, че нападателят ще предпочете да остане в Испания. Каталунците ще се опитат да стигнат до договорка с Атлетико още преди началото на Световното първенство в Русия, но сделката ще бъде финализирана след 1 юли заради споменатото вече условие.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички