Левандовски стана висшист с дипломна работа за себе си

Левандовски стана висшист с дипломна работа за себе си

Само днес след като стана голмайстор №1 на националния отбор на Полша нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски взе и университетска диплома.

29-годишният футболист защити дипломна работа във Варшавската академия за физическо възпитание. Работата на Левандовски беше посветена на собствената му кариера и беше озаглавена "РЛ9. Пътят към победата". Тя получи отлична оценка от комисията, оглавявана от професор Марек Рибински.

На излизане от изпита Левандовски получи освен поздравления за дипломата, така и пожелания да спечели "Златната топка", след като получи място сред 30-те номинирани за най-високото индивидуално отличие във футбола.

Дипломирането му идва десет години след началото на следването, а вън от съмнение е, че помощ в написването му е оказала и нежната му половинка Анна, която е възпитаник на същата Академия и е популярен фитнес гуру и съветник за здравословно хранене в Полша.

Публикация, споделена от Anna Lewandowska (@annalewandowskahpba) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти