Шарапова: Харесвам лошите момчета, искам да ги опитомя и да ги прибера у дома

Шарапова: Харесвам лошите момчета, искам да ги опитомя и да ги прибера у дома

Бившата номер 1 в света Мария Шарапова разкрива интимни моменти от живота си в автобиографията си “Неудържима: моят живот досега”. След като предизвика огромен интерес с появата си по света, книгата ще бъде пусната от издателство “Хермес” на българския пазар на 19 октомври.

Това е искрената изповед на една от най-обсъжданите звезди в тениса. Книгата разкрива тайните на Мария Шарапова, за които дори и най-големите й почитатели не подозират. Болезнено откровена и на моменти скандална, тя за пръв път нарушава мълчанието си. Шарапова разказва за връзката си с Григор Димитров, за тежкото си детство като емигрант в Америка, за враждата със сестрите Уилямс, за трънливия път към върха, за допинг скандала и триумфалното завръщане на корта.

“Григор ме погледна тъжно... мисля, че видях сълзи в очите му... "Виждала ли си тази снимка? Тя значи всичко за мен. Да те видя седнала в ложата заедно с майка ми", разказва Шарапова в главата за Григор Димитров. "В този момент емоционалното привличане, с което се бях борила, изчезна. Разбрах, както и той, че не мога да бъда този човек на този етап от живота си. Трябваше да съм концентрирана и да се готвя за собствените си мачове, за собствените си победи и загуби. През онзи ден гледах мача му само защото бях загубила и отпаднала от турнира. Така че неговият хубав спомен за мен беше лош. Онова, което означаваше всичко за него, се случи само защото бях изгубила. Както беше казал той, може да получиш точното нещо, но в неподходящия момент”.



В книгата Мария говори за това какъв трябва да е човекът, с който би споделила живота си: “Винаги съм се питала какъв ще бъде мъжът на живота ми. Кой ще е единственият? Трябва да разбира и уважава професията ми. Трябва да има своя собствена цел в живота. Трябва да е здраво стъпил на земята, което означава, че ако има милиони долари, няма да е такъв. Трябва да има чувство за хумор, защото обичам да се смея. Трябва да е любвеобилен, мил и добър. Трябва да е широко скроен и да ми казва истината, защото не обичам хора с тайни. Най-важното е, че трябва да обича мен самата, а не онова, което представлявам. Въпреки това харесвам лошите момчета. Макар да знам, че създават неприятности. Искам да ги опитомя и да ги прибера у дома. Обичам предизвикателствата."

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти