Антъни Джошуа се прави на Агент 007 (снимки)

Антъни Джошуа се прави на Агент 007 (снимки)

Антъни Джошуа засне патриотична фотосесия преди сблъсъка с Кубрат Пулев на 28 октомври на стадион "Принсипалити” в Кардиф (Уелс). Роденият в Уотфорд преди 27 години боксьор позира със стиснати юмруци на фона на националното знаме на Великобритания. Непобеденият до момента Джошуа (19 победи, 19 с нокаут) е облечен в официален костюм, с риза и сако в бяло, тъмносини панталони и папийонка в същия цвят.

Мнозина от почитателите на световния шампион веднага го оприличиха на прочутия таен агент 007 и подеха в един глас най-известната му реплика “Името ми е Бонд, Джеймс Бонд”.

Междувременно, Антъни Джошуа продължава със спарингите, които трябва да го подготвят максимално добре за мача с Кобрата. Британецът ще защитава и трите си шампионски пояса - на WBA, IBF и IBO. Той публикува снимки в “Инстаграм” и написа: “Вечерни спаринги с моите африкански братя.”
Вчера по обяд бяха пуснати в продажба ограничен брой билети за мача между Кобрата и Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф. Ценните пропуски са 900 на брой и се предлагат от сайта StubHub, който обаче не продава за територията на България.
„Пускаме още 900 билета, които до момента бяха резерв. Продадохме 77 000. От първата серия има 300 останали пропуска за страничен сектор. Ако пуснем още 30 000, ще ги продадем и тях. Има много желаещи. Няма обаче достатъчно места в хотелите. Това е проблемът“, обясни мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн.
Искаш ли и ти да подкрепиш Кубрат Пулев на живо? Разбери как да спечелиш билети за мача -
btfr.co/pulev.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти