Левски се раздели с пети футболист

Левски се раздели с пети футболист

Ръководството на Левски и полузащитникът Георги Ангелов постигнаха договорка за разтрогване на договора на юношата на "сините", който ще продължи кариерата си в чужбина, съобщава БТА. Той замина днес за Полша, където трябва да премине медицински изследвания.

Ангелов беше привлечен на "Георги Аспарухов" през лятото от старши треньора Николай Митов и спортния директор Даниел Боримиров. 27-годишният халф влезе като резерва на голмайстора Жуниор Мапуку при победата над Сутиеска с 3:1 в турнира Лига Европа, а на реванша изигра цял мач и помогна за 0:0. След това той записа по 90 минути при нулевото равенство срещу Локомотив (Пловдив) и победите с по 2:0 срещу Витоша и Дунав, но след пристигането на Делио Роси няма и минута за "сините" на терена.
Спас Русев към играчите: Това е срамно!
През кариерата си Георги Ангелов премина през Банско, Монтана и Верея, като именно с екипа на старозагорците се разписа от дузпа във вратата на Левски в баража за евротурнирите в края на миналия сезон. Дни по-късно той разтрогна с Верея и се върна в родния си клуб.

Това е пети футболист, който напуска "сините" през зимата. Досега си тръгнаха Франсис Нар, Бабатунде Адениджи, Симон Сандберг и Мики Орачев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти